Släpp in livets magi

Se magin i livet. För visst är livet magiskt om vi bara låter det vara det.

Tänk att se livet genom ett barns ögon. När det lilla barnet slår upp sina ögon på morgonen tror du då att det tänker på alla måsten, bör och ska som behöver göras under dagen?

Nej självklart inte.

Barnet lever i spontanitet, i nuet och tar stunden som den kommer. Det är därför somrarna kändes så mycket längre du var barn, eftersom barnet har lättare för att leva i nuet.

Vuxna är oftast fast i planeringar och genomföranden som ska ske efter vissa normer och förväntningar. Men var finns magin då? Om vi inte tillåter oss att vara spontana, ta stunden som den kommer och leva i nuet så går vi helt miste om livets magi.

Och det är magin som vi alla mår bra av. Så istället för att rusa genom livet med alla måsten, bör och ska, så är det dags att stanna upp och plocka fram barnet i dig.

Om du så bara för en dag gör som barnet, går ut och är spontan, tar stunden som den kommer och njuter av att bara leva. Tänk, då kanske du plötsligt får uppleva livet magi.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *