Visdomskort v. 31

Här kommer visdomskorten för vecka 31. Läs, begrunda och låt dig inspireras och vägledas av deras budskap.

Tarotkortens budskap (Strength)
Styrkan du har inom dig är större än du förstår. Det är först när du utsetts för prövning som din styrka visar dig. Genom styrkan hittar du också kärleken till dig själv och därigenom öppnas nya möjligheter upp. Efter regn kommer sol, precis som strålarna visar på kortet, och nya frukter i livet uppenbarar sig inom räckhåll.

Orakelkortens budskap (Spirit keeper of the North)
Det är tid att vända dig inåt, där finns alla svar du behöver. Lyssna till dina drömmar och skapa den framtid du önskar. Städa bort de människor som inte tillför ditt liv meningsfullhet. Det är dags att laga det som är trasigt i ditt liv.

Änglarnas budskap (Ärkeängeln Rafael)
Ärkeängeln Rafael är helandets ärkeängel. Han hjälper dig att hela dig och de som finns omkring dig, både kroppsligt och själsligt.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort
Sluta sök svaren utanför dig själv, du vet innerst inne vad du själv vill och vad du behöver. Lyssna till ditt hjärta och de drömmar du har, använd din inre styrka och kraft för att nå dina mål. Tron kan försätta berg. Genom att följa ditt hjärtas väg kommer du att känna dig som en helare människa. Fokusera på möjligheterna så förminskas dina hinder.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *