Livets berg och dalbana

Livets kan liknas vid en berg och dalbana, ibland går det upp, ibland går det ner och ibland fastnar man i loopen.

Var i berg och dalbanan befinner du dig just nu? Är du på toppen, botten, loopen eller någon transportsträcka?

Det är transportsträckan i livet som lugnast , vi vet vad som händer och vad som förväntas. Men ibland åker vi ner i en dal, och ibland är den dalen väldigt djup.

När man hamnar där på botten av den djupa dalen kan känslan kanske upplevas som att man drunknar inifrån. Man ser ingen ljusning, inga möjligheter eller lösningar. Man tvingas helt enkelt att lyfta blicken uppåt för att kunna se ljuset och det finns bara ett håll att gå åt för att ta sig därifrån, och det är uppåt.

Man kan jämföra det hela med ett gammalt fallfärdigt hus som inte ens går att reparera och renovera längre, det är dags att bygga helt nytt.

Men för att bygga det nya huset måste det gamla först rivas och göra plats för det nya. Det går inte att riva lite halvdant och sen försöka börja bygga nytt på en halvrutten grund.

Precis så är livet ibland, man måste ner på djupet och botten i sig själv för att sedan kunna börja bygga nytt och hitta sig själv igen. Därigenom kommer man vidare upp från dalen i livets berg och dalbana med ny styrka och nya livsinsikter.

Utan dessa dalar och toppar i livet skulle ingen utveckling ske, ur kaos föds ordning.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *