Skapa ditt liv

Lever du ditt liv, som du själv har valt och som du har ansvar för, eller lever du ett liv av konstgjord andning? Ett liv som du tror är ditt, men som i själva verket är någon annans.

Men det går väl inte att leva någon annans liv, kanske du tänker nu. Men visst går det, du kan leva ditt liv genom någon annan.

Att leva ditt liv genom någon annan kan dock aldrig ge dig den där äkta känslan av välbefinnande och frihet som du innerst inne söker.

Du kanske lever ditt genom dina barn, din livskamrat eller någon vän eller bekant. Oavsett vem du lever ditt liv genom så är det inte ditt liv.

Egot kan lura dig att tro att om dina barn lyckas så är det du som är lyckad. Men ditt barn lyckas kanske med något som går utanför dina ramar och som du inte kan förstå eller acceptera. Plötsligt rasar då den värld som du trodde var din.

Egot kanske lurar dig att umgås med vissa människor som har något som frestar dig, kanske en viss livsstil, som ett liv i överdådig lyx. Men det är fortfarande inte ditt liv.

Du blir en parasit på dennes liv som du försöker leva igenom och när parasiten stöts bort från sin värd återstår bara tomhet i livet, eftersom du inte skapat något eget utan levt genom andra.

Dra lärdom och ta stöd av de människor som du har omkring dig, älska dem, värna dem och var stolt och tacksam att de finns i ditt liv, men lev inte ditt liv genom dem.

Skapa ditt eget liv och fyll det med det som du själv skapar.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *