Visdomskort v.39

Här kommer budskap från visdomskorten inför v. 39

Tarotkortens budskap (Messenger of Air)
Lyssna till din inre visdom. Du har stor rikedom i dig själv, lita till din intuition. Låt dina tankar komma och gå, låt dem flöda genom dig så kommer de budskap som du behöver att uppenbara sig.

Låt dig inte fastna i en tanke, utan släpp och gå vidare. Genom att ge tankarna fritt flöde genom dig så kommer det att bli uppenbart vad som är viktigt och vad du ska fokusera på. Fria tankar ger dig ett vidare perspektiv på tillvaron och hjälper dig att utveckla nya tankebanor med nya insikter.

Orakelkortens budskap (Answering the call)
Har du längtat efter en förändring i ditt liv? Nu kan du sluta vänta, förändringens tid är här. Lyssna inåt och alla svar kommer till dig, universum sänder budskap kärlek och healing till dig, njut och ta emot.

Under de närmaste dagarna kommer universum att sända tecken till dig, var vaksam på dessa hemliga och magiska budskap. Du väljer själv om du vill svara på dessa budskap, men genom att följa de tecken du får kommer mirakel att uppenbara sig.

Änglarnas budskap (Opal)
Alla kan vi ibland oroa oss för våra barn, eller den yngre generation som ska ta över vår framtida planet. En av alla dessa barns skyddsänglar är Opal. Hon ber oss att se våra barns fullkomlighet, godhet och oskuldsfullhet. På så vis kommer barnens kärleksfulla ljus att komma till uttryck och skapa en mer kärleksfull värld och omvärld. Genom kärleksfulla handlingar föds mer kärlek till vår värld.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Nu är det dags att släppa det som har varit och gå vidare i livet. Fastna inte i gamla tankemönster, de leder dig ingen vart. Försök att ha ett öppet sinne så kommer lösningar på dina problem till dig.

Du står mitt i förändringens tid, men du kan alltid själv välja om du vill sträva bakåt eller framåt. Är du osäker på hur du ska ta dig vidare i livet? Släpp din oro och lita till att universum vet vad som är bäst för dig. Var vaksam på tecken, tankar och drömmar som dyker upp, de visar vilken väg du ska gå.

Släpp din eventuella oro för dina barn och för framtiden. Genom dina kärleksfulla handlingar idag bidrar du till en kärleksfull framtid. Ängeln Opal är med dig och förstärker den kärlek du sänder ut.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *