Ta steget, låt inte rädslorna begränsa dig

Det första steget är det viktigaste. Låt inte rädslan hindra dig på livets resa.

När förändring plötsligt sker i våra liv kan vi bli både vilsna och tappa fotfästet.

Vi kan bli rädda eftersom vi kastas ut i det okända. Människan är ofta trygghessökande och lämnar inte gärna sin Comfort zone.

Denna trygghetsnarkomani kan göra att vi stannar i destruktiva förhållanden och ohållbara arbetssituationer. Allt för att vi låter rädslor styra och ta kommandot över våra liv.

Men ibland kanstas vi ur denna trygghet, vilket först kan kännas främmande och skrämmande. Då kan det vara skönt att tänka att universum har nog en plan även denna gång, men se till att du är med och påverkar den i din egen riktning.

När vi låter rädslorna hindra oss att göra nödvändiga förändringar i våra liv så kommer universum förr eller senare, när rätt tid är inne, att se till att vi kommer vidare i våra liv.

Så när det händer, upp med hakan och fundera på vad du ska dra för lärdom av det som hände och vad ska du sätt upp för nya mål inför framtiden?

Fokusera på de/det mål du bestämmer dig för och se möjligheterna. Det första steget är det viktigaste. Låt inte rädslan hindra dig på livets resa. Du är starkare än vad du själv tror.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *