Visdomskort v.39

http://framtidsvision.com

Nyhet: Under vecka 39 kommer jag att börja att göra tarotinlägg om kortet för dagen, du är varmt välkommen att läsa dessa. De kommer att publiceras dag för dag under veckan, måndag -fredag.

Även den här veckan har jag valt att ladda upp en film om veckans visdomskort, klicka på länken nedan så hittar du veckans budskap:

Visdomskort vecka 39

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *