Kortet för dagen, torsdag v.9

http://framtidsvision.com

Ess i Bägare
Idag får du en känslomässig nystart. Det är som att du får dricka ur ungdomens källa, du känner dig glad, pigg, vital, stark, energirik, kanske kär eller nyförälskad rent av. En dag fylld med underbara och fina energier.

Du kan idag få veta något som gör dig extra känslomässigt lycklig, det kan t ex handla om en graviditet i familjen, eller kanske ett tillskott i form av ett djur, någon kanske går i bröllopstankar eller planerar någon annan form av familjefestlighet. Det är en fin energi denna dag för att göra upp planer för större festligheter som dop eller bröllop.

Njut av denna positiva energi, idag verkar allt gå i lås vad du än företar dig. En dag med extra framåtanda och livslust.

Se även: Visdomskort v.9

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *