Kortet för dagen, onsdag v.9

http://framtidsvision.com

Månen
Står du inför val och beslut i livet? Vad ska du välja, hur ska du gå vidare, hur ska du veta vad som är rätt? Svaret är att du ska följa din magkänsla, den visar dig den rätta vägen.

Månen symboliserar magi och mystik, det okända kort och gott. Ibland känner vi oss vilsna i livet och vet inte hur vi ska ta oss vidare, men månen lyser som bekant upp en mörk natt. Se helt enkelt ljuset i mörkret.

För varje motgång som vi bekämpar i livet kommer ny lärdom och ny insikt, nytt ljus i livet. Din intuition och känsla för rätt och fel utvecklas även den under hela ditt liv. Använd dig av den när du är osäker på val och beslut i ditt liv. Idag verkar dessa energier vara lite extra starka.

Se även: Visdomskort v.9

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *