Kortet för dagen, tisdag v.9

http://framtidsvision.com

Ess i Mynt
Idag kan du få ett oväntat tillskott i din ekonomi. Du kanske vinner en slant på en lott, får höjd lön eller något annat som ger dig ett tillskott i kassan. Det kan även handla om någon form av present, någon som uppskattar dig och ger dig en gåva.

Oftast visar det här kortet på någon form av materiellt tillflöde, men det kan även handla om en känslomässig boost. Du kanske får ett erkännande av något slag, befordran eller någon visar dig tacksamhet, något som får dig att känna en inre tillfredställelse och uppskattning.

Om du känner för att starta något nytt i livet så är idag en bra dag, ettan på kortet står för nystart och mynt är främst kopplat till det materiella. Så nytt jobb, utbildning, inköp, ny bostad, ny bil eller uppstart av företag har alla goda förutsättningar idag.

Se även: Visdomskort v.9

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *