Kortet för dagen, måndag v.9

http://framtidsvision.com

Rättvisan
Det här kortet kan visa på att du idag har kontakt med någon form av myndighet, det kan handla om bank, utbildning, advokat, revisor, sjukvård, tingsrätt eller någon annan myndighet som påkallar din uppmärksamhet idag.

Det kan även ha att göra med någon form av undertecknande av kontrakt, eller att något tillfaller dig som du har kämpat för.

Kortet kan även visa på att nu får du en rättvis belöning för allt du har gjort i ditt liv. Bilden visar två vågskålar, meningen är att de ska väga jämnt. Det man ger ut får man igen. Men ibland så ger vi mer av oss själva än vad vi får tillbaka. En sån period kan vara energikrävande och gör oss både trötta och utslitna. Idag kan vara en dag när du får lite påfyllnad av något slag. Det kan handla om både materiell, fysisk, mental eller känslomässig balans som får dig att känna dig starkare och bättre.

Se även: Visdomskort v.9

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *