Kortet för dagen, fredag v.8

Åtta i Svärd
Har du lyckats måla in dig själv i ett hörn och kan inte komma därifrån förrän färgen har torkat? Det ser ut som att du själv har skapat en situation som först verkade bra men som nu har blivit en begränsning.

Saken är den att du själv skapar dina begränsningar. Kvinnan på bilden är fast i en bubbla, men den är på gränsen till att spricka sönder. Det krävs alltså inte så mycket för att komma ut ur denna ilusionära återvändsgränd som just nu har fångat dig. Den skapas av dina egna tankar.

Så idag är det dags att tänka utanför bubblan, gör något oväntat, var lite påhittig och kreativ, våga prova något nytt. Genom nya intryck finner du också nya vägar, lösningar och möjligheter. Du måste våga för att komma vidare.

Se även: Visdomskort v.8

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *