Kortet för dagen, fredag v.9

http://framtidsvision.com

Pagen i Svärd
Nya tankar och idéer ser ut att komma till dig idag. Du kan vara lite för snabb i tanken just idag, lite impulsiv eller överilad.

Det kan också vara meddelanden som kommer till dig genom t ex mail, sms eller sociala medier. Du kan ställas inför val eller beslut.

Pagen står för en ung kvick energi som verkar flöda fram i ditt sinne idag. Eftersom det är en ung energi kan den även vara lite naiv och obetänksam, snabbt ska det gå, lite för snabbt och risken är att du ångrar ditt beslut eller infall när det redan är för sent.

Det kan även vara en person som finns i din närhet som besitter dessa egenskaper. Oftast en yngre individ, ungdom, men det kan även vara en vuxen person med ett lite omoget synsätt på sin omvärld. Den här personen kan idag även lura in dig på lite överilade beslut. Så dagens råd är att tänk efter en extra gång så du inte ångrar dig sen.

Se även: Visdomskort v.9

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *