Kortet för dagen, måndag v.20

http://framtidsvision.com

Kungen i Stavar
Idag är en bra dag för förändring och nya direktiv. Du kanske ska lära dig något nytt och spännande, eller utforska något som du är intresserad av. Nya lärdomar ser ut att komma till dig på ett eller annat vis.

Kortet kan även visa på större förändringar där avtal ska undertecknas. Det kan handla om större inköp, lånelöften, bostadsbyten, jobberbjudanden eller något annat som är av större betydelse i ditt liv som kräver någon form av godkännande.

Idag kan du känna att du får ny kraft och energi att ta tag i något som du kanske låtit ligga, eller så får energin dig att öppna upp din nyfikenhet inom något område. Energin är av framåtrörelse, inget ser ut att stå stilla idag.

Se även: Visdomskort v.20

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *