Kortet för dagen, torsdag v.20

http://framtidsvision.com

Tre i Mynt
Övning ger färdighet. Vad är det du behöver bli bättre på? Kanske något nytt som du ska lära dig, något intresse som som du vill förbättra dig inom eller nya utmaningar som kräver din koncentration och ditt tålamod.

Här handlar det om att inte ha för bråttom, som ordspråket säger: Rom byggdes inte på en dag, det samma gäller dig idag. Ha inte för bråttom med vad det är som du behöver komma vidare i. Du behöver öva, träna, förbättra och så vidare innan tiden är mogen för dig att gå vidare.

Om du slarvar eller har för bråttom kommer ditt resultat också att bli därefter. Det kan handla om precis vad som helst som du har framför dig just nu. Något arbete som ska göras klart, studier, renoveringar, projekt av olika slag mm. mm.

Med tålamod, koncentration och övning kommer du istället att bli rikligt belönad. Idag är bättre att vara petig och noggrann än slarvig och impulsiv.

Se även: Visdomskort v.20

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *