Kortet för dagen, fredag v.22

http://framtidsvision.com

Nio i Bägare
Kortet talar om att idag är en dag att njuta och att se lycka och skönhet i de enkla sakerna. Kanske humlan som surrar i äppelträdet eller den vackra fjädern som singlade ner framför dina fötter, njut av en promenad i parken eller varför inte ett gott hembakt bröd.

Idag är en dag för tacksamhet, inre lycka och frid. En dag där du kan känna att du är nöjd med dig själv och ditt liv. Du kan idag uppleva ditt inre överflöd av kärlek, glädje och harmoni. Dela med dig av din inre känsla och umgås med dem som du tycker om.

Se även: Visdomskort v.22

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Oftast är jag nog nöjd med mig skälv.
    Vad hjälper det då jag är i en knepig situation, svår att lösa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *