Kortet för dagen, fredag v.39

http://framtidsvision.com

Tre i Bägare
Idag är ödet på din sida, saker och ting verkar falla på plats och det kan verkligen vara läge för att höja glaset till en skål. Idag handlar det om en känslomässig vinst, något sker som du kanske längtat efter eller så är bara den här dagen och kvällen helt magisk.

En positiv och glädjefylld energi som kommer att förgylla din helg sveper idag in. Det kan vara läge att umgås och äta lite gott med några vänner eller den du tycker om. Eller du kanske ska bege dig iväg på någon festlig tillställning nu när Coronarestriktionerna har lättat.

Oavsett vad som sker i ditt liv denna fredag så ser det ut som att det blir både glatt och festligt, och det känns som att energin kommer att hänga i även under lördagen. Trevlig helg!

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.39
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *