Kortet för dagen, måndag v.45

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Två i Mynt
Förändringar och nystarter står för dörren. Du kanske tvekar om hur du ska göra eller vilken väg du ska följa. Du kan idag hamna i någon form av valsituation där du behöver fatta ett beslut för att komma vidare.

Kortet är främst sammankopplat med fysiska och materiella värden, sånt som påverkar oss i vardagen. Du kan stå inför en förändring eller transformation av ditt liv. Du kan nu vara på väg in i en ny livsresa, en ny livscykel tar sin början.

Kanske byter du arbetsplats, börjar studera, startar upp ett nytt projekt eller kanske ett eget företag. Du kanske ska hålla i någon kursverksamhet eller själv gå en kurs inom något område som intresserar och utvecklar dig.

Dagen visar sannerligen på någon form av nystart eller igångsättande. Du kanske planerar och strukturerar för förändringar som du vill ha i ditt liv. Det kan vara dags att sätta upp nya mål i tillvaron. Det ser ut att bli en spännande dag med nystart och framåtrörelse.

LÄNKAR:
Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.45
och
Månadsläggning för november

Boka din tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *