Kortet för dagen, torsdag v.45

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Solen
Solen skiner över dig idag, du befinner dig på rätt plats i ditt liv. Du behöver inte tveka om det, du är på rätt väg och allt sker i den takt som det ska. Fyll dig med känslan av att du har allt du behöver i ditt liv just nu och tag tacksamt emot all glädje och positiv energi som finns omkring dig.

Något kan idag få dig att känna sådan lycka att du vill dansa fram, precis som de gör på bilden. Det kan vara en händelse som sker så att du känner ett lyckorus inom dig. Det kan även vara så att du befinner dig i den här energin under den här veckan.

Det här kortet är alltid ett positivt kort. Om det är något som du funderar över så är svaret ja. Solen säger att svaret är ja, det är dags att agera, det är rätt tid att våga, det är rätt tid att fira, det är nu det är dags!

LÄNKAR:
Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.45
och
Månadsläggning för november

Boka din tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *