Kortet för dagen, fredag v.46

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Väverskan av Trollformler
Nu är det tid att uppbåda dina innersta krafter och kanalisera mot ditt mål. Det här kortet talar om kraft och magi, tron kan försätta berg, nu är allt möjligt. Du kan nu gå in i en mer kreativ och kraftfull tidsperiod där din inre kraft kan leda till förändringar. Du kan se att saker och ting börjar ta fart på riktigt.

Kreativ glädje och vitala energier kan bryta fram, en kraft som gör att du nästan blir magisk. Du kan med denna kraft uttrycka ditt inre vilket samtidigt gynnar andra människor som finns omkring dig, dessa kan dras med i din virvlande kreativa energi.

Just nu går du in i en passionerad, självsäker, djärv och karismatisk period. Din utstrålning kan idag förföra massorna och ska du på fest är du troligtvis festens mittpunkt. Dessa kraftfulla energier kan även uttryckas genom feminin sexuell urkraft hos dig själv, om du är man kan du möta denna kvinnan idag.

LÄNKAR:
Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.46
och
Månadsläggning för november

Boka din tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *