Kortet för dagen, torsdag v.48

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu. Ny månadsläggning för december är publicerad.

Trollkarlen
Idag ska du verkligen tro på dig själv, du kan både påverka, förändra och få saker och ting gjorda. Är det något område som du känner att du har kört fast i så finns möjligheter till att få fart på det området idag. Energierna och kraften är på din sida. Ta tag i det du kanske väntat på, eller framför din åsikt i ett ärende, idag kan andra lyssna mer på vad du säger, även om du har sagt det förut så kan det vara som att tiden inte har varit mogen förrän nu.

Du kan idag spela en central roll, lite som spindeln i nätet. Du kanske är länken mellan två personer som gör att rätt information kommer fram. Det ser ut som att just du har fått all information och behöver se till att den kommer fram till de som behöver den. Idag är du extra kraftfull och magisk.

Om du känner att du har fått för stora ok på dina axlar, så ska du idag inte misströsta, du är nämligen en del i en större plan. Resultatet kommer att visa sig längre fram.

LÄNKAR:
Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.48
och
Månadsläggning för december

Boka din tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *