Kortet för dagen, tisdag v.3

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Stjärnljus
Fortsätt att önska, säger kortet. Du får inte ge upp, även om saker och ting ibland känns hopplösa. Titta upp mot stjärnorna, vilken stjärna tilltalar dig? Utse din önskestjärna och fokusera på din önskan till den. Universum lyssnar!

Kortet Stjärnljus vill tala om för dig att allt som sker, sker av en anledning. Ibland kan det vara svårt att förstå och ta in, men tid och distans kommer att kasta ljus på de händelser som påverkar dig genom livet.

Men i nuet säger kortet att du ska andas in skönheten och lugnet av stunden när du tittar på din stjärna och talar om din önskan. Kortet förmedlar andlig kontakt med universum, mysterier, hopp och odödlighet.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort för v.3
och
Månadsläggning för januari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *