Kortet för dagen, torsdag v.6

http://framtidsvision.com

Aktuella länkar till klipp och tidbokning hittar du längst ned på sidan.

Den kloka kvinnan
Under det förtrollade äppelträdet sitter en klok kvinna. På ena sidan av trädet växer månens silveräpplen och på den andra sidan växer solens guldäpplen, och under dess grenar kan du se två olika stigar. Du kan nu stå i någon form av beslut eller valsituation. Vilket äpple eller väg ska du välja?

Valet verkar inte vara helt självklart eftersom att det kan leda till olika framtidscenarior. Den kloka kvinnan kommer inte att kunna välja åt dig, men hon kan vara ett stöd eller hjälp på vägen i ditt beslut. Hon säger att du djupt inne i dig själv redan vet ditt svar, du vet vilken väg du kommer att välja.

Och om du fortfarande känner dig osäker i vilket beslut du ska fatta så ska du idag vara vaksam på tecken, för dina andliga guider finns med dig och hjälper dig så att du kan fatta rätt beslut. Tecken finns överallt, du ska inte negligera dessa. Om du inte ser dem är du helt enkelt inte redo att möta din framtid ännu.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.6
och
Månadsläggning för februari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

4 kommentarer

      1. ja verkligen hartänkt så så det stämmer in på mig fast mina guider vet jag inte riktigt ännu är det personer som är döda om en kan vara död en lever min mamma lever min mormor död hon levdelänge till 90 år cirka hon sagt till mig när hon levde att så blit det det blivit så med hon hade rätt i det tycker jag är bra hon sa ibland bra mama honb säger saker men som jag tror är rätt hon ser klarheten vad ni säger

  1. ja verkligen hartänkt så så det stämmer in på mig fast mina guider vet jag inte riktigt ännu är det personer som är döda om en kan vara död en lever min mamma lever min mormor död hon levdelänge till 90 år cirka hon sagt till mig när hon levde att så blit det det blivit så med hon hade rätt i det tycker jag är bra hon sa ibland bra mama honb säger saker men som jag tror är rätt hon ser klarheten vad ni säger nej inte jag inte på det här kortet tackar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *