Kortet för dagen, måndag v.7

http://framtidsvision.com

Boka egen läggning? Länkar hittar du längst ned.

Månsken
Just nu lever vi i en magisk tid, rusa inte för fort fram för då kanske du missar något. Stanna upp och se dig omkring, känn inåt och lita till din inre intuition, känsla och drömmar. Förändringarnas tid är här.

Om du har möjlighet så gå ut utomhus, gärna i en skog. Lyssna på tystnad och stillhet. Skogen får en märkbart annorlunda lyster av månens sken än av solens ljus. Denna magi kan trollbinda vem som helst. Låt dig dock inte luras av skuggorna som bildas i månens sken, det kan finnas någon som vill undanhålla något, kanske en hemlighet.

I månens sken kan du få ny inspiration och nya idéer. Var inte rädd för mörkret, du bär hela tiden med dig ditt inre ljus. Lyssna inåt och lita på din känsla åt vilket håll du ska gå. Lyssna noga så du inte missar något, det kan finnas något dolt under ytan. Titta noga på kortet igen, hur många harar ser du? Kanske fler än vad du såg från början eftersom du blev mer uppmärksam på det dolda. (Jag ser sex harar, hur många ser du?)

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.7
och
Månadsläggning för februari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *