Kortet för dagen, torsdag v.9

http://framtidsvision.com

Intresserad av en privat läggning? Länkar hittar du längst ned.

Sex av Välsignelser
Den senaste tiden kan ha varit omtumlande på flera olika vis, det här kortet kan visa på att det lugnar ner sig lite. Om många krafter hjälps åt med det lilla så kan stordåd uträttas. Titta på alla de små kaninerna som lagt sig som en varm filt runt kvinnan i snön, ensamma så kan de inte bidra med så mycket, men tillsammans kan de hjälpas åt att hålla både sig själva och kvinnan varm i kylan.

Här kan det handla om att du samarbetar med andra för att få till ett resultat inom något område, den kan även vara så att någon erbjuder dig hjälp när du behöver det, det kan också vara så att du kommer på en ny lösning eller idé som du tidigare inte haft. Oavsett vad, så är det som att energierna idag lugnar sig lite från att tidigare varit omvälvande och omtumlande.

Motgångar kan nu vända så sakteliga till medgångar och saker och ting kan börja få sin lösning. Du kan behöva vila dig lite extra och återhämta dina krafter från en intensiv tid med en del tvära kast. Vila ditt sinne och ta hand om dig själv, nu kan du börja gå vidare i livet med lite lättare steg.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.9
och
Månadsläggning för mars 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *