Kortet för dagen, måndag v.12

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Svarta Hunden
Försök inte kämpa mot de förändringar som måste ske, ta istället tillvara på den kraft som finns i förändringen och omfamna det som sker. Kortet förmedlar att du behöver prioritera det som är viktigt i livet och frigöra dig ifrån det som inte längre tjänar dig.

Det som sker har alltid en mening och förändring kan vara fruktansvärt jobbigt när det sker, men var sak har sin tid. Istället för att springa iväg och försöka undkomma förändringen så stanna i den och möt den. Saker och ting sker i den takt som tiden mognar, och vi får alla det till oss som vi själva behöver för vår egen utveckling och själsliga tillväxt.

Om du känner smärtan inom dig, var inte rädd, det är bara själen som har växtvärk. Så istället för att fly från eller döva den smärta som du kan känna, lev med den, den gör dig starkare i längden. Nu är det dags för ett fredligt slut i en era av ditt liv, släpp det gamla och gör plats för det nya, känn den underbara tillväxten inom dig. Förändring är på ingång.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.12
och
Månadsläggning för mars 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *