Kortet för dagen, torsdag v.13

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Lögnaren
Idag kan du behöva se upp lite extra och vara vaksam på vad som händer och sker omkring dig. Någon ser ut att fara med osanning, kanske lura dig eller undanhålla något för dig.

Låt dig inte snärjas in eller övertalas till något idag, det kanske låter bättre än vad det faktiskt är. Om du funderar på inköp eller avtal idag så ta en extra dag på dig, kanske ta reda på mer information runt något eller läs det finstilta ytterligare en gång. Energierna idag är inte bara äkta, manipulation ligger i luften.

Något kan idag förefalla bättre än vad det är, du kanske får höra det som du väntat på, det du har trott på och nu så är det som magin lovar dig stordåd. Om du ser på bilden så vill den här personen få dig att komma närmare, den talar gärna om för dig att du är extra speciell och är därför värdig att få höra de hemligheter som personen vill dela med sig av bara till dig. Du kan sannerligen få känna dig som den speciellt utvalda, men se upp så du inte går in i en dold fälla!

Om du tittar noga på kortet så kan du se hur en skata kommer med en bit guld i näbben för att lämna till sin mästare. Det innebär att den som är den falskaste av alla kan dölja och gömma sig bakom andra, se upp!

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.13
och
Månadsläggning för mars 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *