Kortet för dagen, onsdag v.18

http://framtidsvision.com

Nya och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan. Månadsläggning för maj månad finns nu ute bl.a.

Två av Visioner
Det här kortet vill säga till dig att du ska öppna upp ditt hjärta. Här kan det handla om att du behöver öppna upp ditt hjärta för att finnas där för någon annan, men det kan också vara så att du behöver öppna upp ditt hjärta för att be någon om hjälp. Ett öppet hjärta är en förutsättning för att både kunna ge och ta emot kärlek.

Det här kortet kan även visa på att du idag stöter på en person som du har saknat i ditt liv, det kan vara någon från det här livet, men det kan även vara någon från ett tidigare liv. Men när ni möts så vet du att det är menat att ni skulle träffas just nu. Det kan vara vänskapsband men även en romans som idag blommar upp. Det kan även vara en person som kommer i din väg som blir en god samarbetspartner i något sammanhang.

Om du stöter på en person idag, oavsett om du har sett personen tidigare eller inte, så kommer du att veta att det är meningen att ni skulle mötas nu. Det handlar idag om själsliga kärleksfulla möten. Nästan som en ödets energi som ligger i luften idag.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.18
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *