Kortet för dagen, tisdag v.20

http://framtidsvision.com

Aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Fyra av Trollformler
Magi och mystik lyser nu upp din väg. Gårdagens fullmåne och månförmörkelse kan ha lyft upp saker till ytan. Något som har varit fördolt kan nu avslöjas eller avtäckas. Var beredd på att energierna just nu kan vara lite extra kraftfulla och rycka lite i mattan som du står på, vilket gör att livet just nu kan upplevas lite skakigt.

Kortet manar dig till att stanna upp lite i livet, inte rusa på med för stor kraft framåt. Ibland behöver vi stanna för att hinna reflektera över det som sker i våra liv.

Så nu när du har stannat upp, varför inte ha det lite trevligt tillsammans med nära och kära. Det kanske finns något värt att fira i livet, kanske någon som fyller år, kanske ett projekt som du lyckats med, en milstolpe i livet som du har nått eller bara fira att livet faktiskt är underbart. Fullmånen är en tid för avslut och nya insikter i livet, det kan vara väl värt att fira.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.20
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *