Kortet för dagen, onsdag v.21

http://framtidsvision.com

Aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Väktaren av Välsignelser
Se din egen rikedom, sluta jaga det du inte har och välj att se det du har. Det här kortet vill förmedla att du har en enorm rikedom, kunskap och erfarenhet med dig som gör dig till en stark och klok individ. Du klarar med än vad du själv tror, lita till dig själv.

Kortet kan även visa på att en man kan komma till din undsättning idag. En trygg, omtänksam man som ställer upp och hjälper dig med det du behöver. Han är omhändertagande och beskyddande och vill allas bästa.

Kortet har även en ekonomisk koppling, vilket tyder på att du idag skulle kunna göra någon form av vinst. Det kan även vara en bra dag för att ansöka om ett lån eller kanske en löneökning på jobbet.

Oavsett vad dagen för med sig för dig, så är det rikedom av något slag. Det kan handla om både inre tillfredsställelse, men även ett yttre materiellt eller ekonomiskt tillskott. Kanske är det idag som du ska köpa dig en lott.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.21
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *