Kortet för dagen, onsdag v.26

http://framtidsvision.com

Kontaktuppgifter och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Sökaren av Välsignelser
Ska du kanske bege dig ut på skattjakt idag? Kvinnan på bilden har precis upptäckt en skatt i den magiska skogen. Vilken skatt skulle berika dig? Var kan du finna den? I storstaden, på stranden, i skogen eller någon helt annanstans.

Du ska inte ha för bråttom, utan ta din tid och var viss om att det finns en skatt för dig också. Det gäller bara att var målfokuserad, använda rätt verktyg och leta på rätt plats, t ex om din skatt är kantareller så letar du klokast i skogen inte i asfaltsdjungeln.

Kortet kan även tyda på att du kanske far för fort fram i ditt liv, du kanske behöver bromsa ner farten för att se vad som faktiskt finns omkring dig. Du kanske upptäcker att du redan har alla de skatter som du önskar runt omkring dig. Stanna då upp och njut av dem en stund.

Om du rusar för fort fram i livet så kan du missa de små detaljerna som kanske vill förmedla något mycket viktigt. Om du går i väntans tider för något budskap eller meddelande så är det på väg till dig, ta det lugnt och ha tillit. Kortet säger hur som helst att du är på rätt väg i livet, även om du är osäker ibland.

LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.26
Månadsläggning för juni månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mailadress: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *