Kortet för dagen, fredag v.27

http://framtidsvision.com

Månadsläggning för juli månad finns nu ute, aktuella länkar hittar du längs ned i inlägget..

Fem av Visioner
Oj, har du sålt smöret och tappat pengarna? Idag kan en snabb och förvirrande energi svepa fram som kan få dig att tappa fotfästet för en liten stund. Men var inte orolig, det som kan skaka om dig idag är meningen att ske och är ett avstamp inför framtiden.

Innebörden är med andra ord att om något kullkastar dina planer, en besvikelse eller något oväntat som sker, så är det inte så illa som det först kan se ut, det är faktiskt så att det leder till något bättre. För att du ska se ljuset, måste mörkret falla först. Det här kan vara början på något nytt!

Titta på bilden, och se på grodan. Du vet väl att alla förtrollade prinsar är grodor. En eventuell motgång idag kan med andra ord vara en förtrollad prins, om du möter din motgång och har tillit till att allt blir till det bästa så kan halva kungariket bli ditt. Din resa har bara börjat.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *