Kortet för dagen, måndag v.31

http://framtidsvision.com

Nu finns nya tider att boka i augusti ute. Du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Spåraren
Idag låter jag de amerikanska urinnevånarnas andar få lämna ett budskap till dig. De säger att du ska fokusera dina energier på en sak eller mot ett mål i taget istället för att splittra ditt sinne åt olika håll. Att vara fokuserad kan just nu ha en avgörande betydelse i ditt liv, samtidigt som du släpper det som inte tillför dig något.

Spåraren kan själv vara så fokuserad att allt annat än målet upphör att existera. Det du ser omkring dig är resultatet av det som du har fokuserat på. Om du fokuserar dina tankar och energier på det som är gott och positivt så attraherar du mer av den varan, men om du fokuserar på det negativa så kommer problemen och utmaningarna att hopa sig omkring dig. Så fokusera medvetet på det som du önskar in ditt liv.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.31
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *