Kortet för dagen, torsdag v.34

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Två av Utmaningar
För att komma vidare lyder budskapet att innan du kan gå vidare så måste du först lära känna dig själv. Se den unga mannen på bilden, han har kommit fram till en förtrollad spegel på sin vandring. Han kan inte gå runt den för skogen är alldeles för tät och det går inte att flytta på den efter som den inte sitter fast i något, den är magisk. Det enda som han kan göra är att lyfta blicken och se sig själv som han är.

Du kanske har hamnat i en situation som du har svårt att finna en utväg ifrån, kortet antyder då att det är dags att stanna upp för att få lite klarhet, dock inte om själva situationen, utan om varför du har hamnat i den.

Tiden är nu inne att sluta förneka dina egna fel och misstag, sluta förneka dig själv att möta sanningen. Du kommer att göra större framsteg när du är klar över dina egna intentioner. Det är ditt eget handlande som avgör hur du bemöter olika situationer och därmed har du möjlighet att påverka dess förlopp. Det är sannerligen en magisk kraft att se sitt eget sanna jag. Genom denna insikt öppnar sig nya möjligheter.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.34
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *