Kortet för dagen, tisdag v.38

http://framtidsvision.com

Boka en privat sittning eller ge bort ett presentkort, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Lyckans hjul
Lyckan ler mot dig, nya möjligheter öppnar sig, något nytt är på gång. Du går med lite lättare steg framåt i livet, något kanske har kommit till en lösning, en jobbig period kanske är förbi, nya budskap av positiv karaktär kanske dyker upp från ingenstans.

Du ser ut att kliva ur något för att gå vidare med något annat. Som en ny livsväg eller en ny stig på den livsväg där du vandrar. Det är lyckan som visar dig vidare i livet. Var inte rädd om förändring kommer plötsligt, det är meningen att du ska utvecklas vidare.

Det är ödet som har fört dig dit du har kommit idag, vägen hit kanske inte har varit lätt, men du har lärt dig en hel del på vägen. Det handlar om kunskap som du behöver ha med dig nu när du går vidare på din väg i livet. All kunskap är av godo, och vi alla behöver lära oss olika saker vid olika tillfällen, men sammantaget blir allt till en helhet.

Just nu kanske du plötsligt blir extra medveten om att dina kunskaper eller erfarenheter faktiskt är av speciell betydelse. Ha tillit till att livet och universum vet vart du är på väg. Kämpa inte emot, lyckan finns där framme.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.38
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *