Kortet för dagen, fredag v.49

http://framtidsvision.com

Tävling: Vinn en 30 minuters tarotläggning KLICKA HÄR!

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Nu finns månadläggningen för december månad ute, du hittar aktuella länkar längts ned på sidan.

Solen
Vilket underbart och lyckosamt kort som visar sig idag och inför helgen. Det här kortet visar att du befinner dig på rätt plats i livet, även om du kan känna dig tveksam till det ibland så vill det här kortet förmedla att du är på rätt väg.

Något kan idag få dig att känna sådan lycka att du vill dansa fram. Det här kortet kommer med kraft, lycka och energi. Det kan vara en händelse som sker så att du känner ett lyckorus inom dig. Det kan även vara så att du befinner dig i den här energin under hela helgen, och inte bara för stunden.

Det här kortet är alltid ett positivt kort. Om det är någon fråga som du funderat över, så är svaret på den JA. Solen säger att svaret är ja, det är dags att agera, det är rätt tid att våga, det är rätt tid att fira, det är nu det är dags!

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.49
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *