Kortet för dagen, fredag v.6

http://framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning v.6
Månadsläggning för februari

Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Fem av Mynt
Den här veckan har innehållit lite tvära kast, ena dagen bra och nästa dag dåligt. Som att du åker i en känslomässig bergochdalbana .

Något får dig idag att känna att du är känslomässigt utfryst, eller känslomässigt fattig. Det kan även handla om ekonomisk fattigdom, har du missat att betala nån räkning eller är det något som oväntat går sönder som gör att du måste ut med snabba pengar?

Kom ihåg att känslan verkar vara övergående, den ser ut att landa tillfälligt hos dig idag. Det kan vara så att du förstorar en småsak, men om du ber om hjälp så finns den runt hörnet. Håll ut, bättre tider är på gång.

Det kan dock vara klokt att vara lite sparsam just nu och inte göra några förhastade inköp.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Denna veckan har varit exakt så som du har beskrivit i texten, jag önskar av hela mitt gamla hjärta att allt kommer att ljusna för detta har varit jobbigt. Ett varmt tack för meddelandet och ha en bra Fredag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *