Kortet för dagen, tisdag v.7

http://framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.7
Månadsläggning för februari

Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Sju av Bägare
Dagen är fylld av möjligheter, frågan är bara vad du ska välja. Det kan vara både på gott och ont att möjligheterna är många, det kan vara positivt eftersom du nu har chansen att verkligen välja vad du vill, men det kan också vara så att du bara blir tankspridd, förvirrad och stressad eftersom valen är för många.

Kortet kan även visa på att du har många drömmar och önskningar. Du kanske inte kan nå alla drömmar, i alla fall inte på en gång. Men du kan sätta fokus mot någon av dina drömmar och ta första steget idag.

Känslan att inte veta var du ska börja kan infinna sig när tankarna är många. Rådet här är att prioritera, vad behöver komma först, vad är realistiskt, är allt viktigt eller ens möjligt? Bestäm dig för vad du ska fokusera på så kommer saker och ting att klarna för dig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *