Kortet för dagen, torsdag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen att anmäla sig till tarotkursen:
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot” – Anmäl ditt intresse senast 3/6, då öppnas kursportalen upp, pris 449 kr. Läs mer och anmäl dig.

Kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Nio av Mynt
Idag ska du fokusera på dina rikedomar. Vad har du i ditt liv som berikar dig? Rikedom behöver inte bestå av det materiella, rikedom kan vara människor, djur, känslor, uppskattning osv. Men det kan även vara så att du får en gåva av något slag idag.

Någon kan idag uppskatta dig eller uppvakta dig lite extra. Du kanske får en present, men det kan även handla om vänliga ord, eller att någon hjälper dig med något.

Om det handlar om arbete så kan du få extra uppskattning av din chef, eller du kanske får ett positivt svar på en ansökan, eller så kan det vara tal om en befordran.

Om det handlar om ditt hem och din familj så kan det handla om uppskattning från någon när eller kär, men det kan även var dina djur som visar dig sin kärlek och uppskattning.

Oavsett var du befinner dig i livet just nu så är det här ett kort som visar på en positiv energi idag, kom ihåg att njuta av den.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *