Kortet för dagen, fredag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen att anmäla sig till tarotkursen:
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot” – Anmäl ditt intresse senast 3/6, då öppnas kursportalen upp, pris 449 kr. Läs mer och anmäl dig.

Kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Domen
Något stort är på väg att ske, kraftfulla energier påverkar just nu. En energihöjning pågår där vi alla är på väg in i en högre dimension och en bättre version av oss själva. Om du tycker att du har haft det tufft den senaste tiden så har det att göra med denna energihöjning. Kämpa inte emot utan försök att följa flödet så går det lite lättare. Kom ihåg att det inte är medgångarna som utvecklar oss, det är motgångarna.

Kortet visar att du är på väg in i en högre utveckling. Kanske söker du aktivt andlig utveckling och är medveten om att du tar kliv framåt. Men även om du inte aktivt söker så sker nu en energihöjning som gör att vi alla höjer våra frekvenser ytterligare ett steg.

Att söka svar inåt istället för utåt är det viktigaste just nu. Meditation, skogspromenader, yoga eller annat som får dig att koppla av och nå ditt inre är extra gynnsamt.

Nya medvetandenivåer kan plötsligt ge sig till känna, med nya insikter som plötsligt kommer till dig. Du behöver inte ens leta, det kommer till dig i den takt som det är menat.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *