Kortet för dagen, onsdag v.22

http://framtidsvision.com

Sista chansen att anmäla sig till tarotkursen:
Sommarrea tarotkurs ”Lär dig spå i tarot” – Anmäl ditt intresse senast 3/6, då öppnas kursportalen upp, pris 449 kr. Läs mer och anmäl dig.

Kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Pagen av Stavar
Idag kan du behöva se upp. Det här kortet kan visa på att någon i din närhet går bakom din rygg eller medvetet undanhåller någon sanning för dig. Det kan även vara en person som far med osanning eller sprider falsk rykten. Personen ifråga kan tycka om när drama pågår men behöver inte självt vara uppenbart inblandad i ett eventuellt drama, men kan vara en duktig igångsättare.

Men det här kortet behöver inte bara vara negativt, det kan även visa på att ett meddelande kommer in idag, något som får energierna att sätta fart. Det är troligtvis ett skriftligt budskap eller meddelande och det är något som kan vara en igångsättare inom något område.

Kortet visar även på en yngre energi, så om du känner att inget av det ovanstående passar in denna dag så kan det vara en yngre person, barn eller ungdom, troligtvis en flicka, som väcker din uppmärksamhet lite extra idag. Hon kan vara intensiv och impulsiv, och far fram med fart och fläkt, men hon kan också ha ett stort temperament som ger sig lite extra tillkänna idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.22
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *