Kortet för dagen, fredag v.24

http://framtidsvision.com

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Just hittar du många fina erbjudanden här för kropp och hälsa:
Här hittar du härliga somriga produkter för hela kroppen

Åtta av Bägare
Våga gå vidare, våga ta nästa steg. Du vet vad du har och kan känna en osäkerhet inför vad framtiden skulle kunna erbjuda, men enda sättet att ta reda på vad är att gå vidare.

Du kan nu stå i en situation där du ska gå vidare i något nytt. Månen på bilden visar på det okända, men kortet visar även på att du är redo att lämna en del av ditt gamla liv för att gå vidare mot det nya.

Om du ska öppna upp och bjuda in något nytt i ditt liv så måste du också göra plats för det. Om du t ex har bestämt dig för en ny soffa i vardagsrummet, så tänker du ju inte behålla den gamla också. Du kan hitta andra användningsområden för den gamla, men du vill troligtvis inte ha den gamla soffan och den nya tillsammans i samma rum.

Detsamma gäller alla andra områden i livet, om du vill gå vidare i kärleken så behåller du kanske inte ditt ex i samma hus som sin nya kärlek, eller om du vill byta jobb så tänker du inte jobba på två ställen samtidigt.

Lämna nu det gamla bakom dig och gå vidare mot det okända, du är redo inom det livsområdet där du känner att det är dags. Nya förutsättningar och möjligheter kommer att öppnas för dig, men du måste våga ta det första steget.

Om du tvekar inför något nytt så släpp idag dina rädslor, du är på rätt väg och nu är det rätt tid för förändring.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.24
Månadsläggning för juni månad

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Wow ett varmt tack för budskapet jag skall läsa igenom det flera gånger och begrunda budskapet. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra helg och var rädda om er.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *