Kortet för dagen, måndag v.26

http://framtidsvision.com

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Fyra av Mynt
Det här kortet inleder den här veckan, precis som förra. Det tyder på att energierna just nu talar för grundande och trygghet på flera plan. Här kan det handla om att du rent praktiskt håller på att bygga en ny grund för ditt fortsatta liv, du kanske ska flytta, byta jobb, eller så är det förändringar inom familjen, kanske kommer det ett nytillskott.

Men kortet kan även tala om en annan form av grundande, den mer jordliga och spirituella grundningen. Genom att vistas i naturen sker denna form av grundande av sig självt, gå barfota och känn gräset killa under fötterna, eller sanden strila mellan tårna. Vistas gärna nära vatten, vilket berikar dig och din själ på många plan.

Se och upplev den rikedom som du själv besitter och som omger dig. Rikedom är vad vi gör den till och det kan vara värt att påminna sig om att universums rikedom är oändlig. Använd dig av all denna rikedom för att grunda och känna den trygghet som energierna nu för med sig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning v.26
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *