Kortet för dagen, måndag v.28

http://framtidsvision.com

Lyckans hjul
Idag ler lyckan mot dig, saker och ting kan få fart och rörelse och det går åt helt rätt håll. Kortet står för framgång och visar på att du nu kan kliva ur en tid och in i en annan.

Det här är ett ödeskort, så var beredd på att det oväntade kan hända, men det kommer att ge dig en knuff i rätt riktning. Om du har ett planerat möte under dagen så kan du uppleva att det blir till din fördel, idag kan lyckan verkligen le mot dig, avsett var du befinner dig i livet just idag.

Kortet är ett positivt kort, för det som ödet för med sig är en styrka och kraft inför framtiden. Lyckans hjul visar att du har gjort klart en livscykel i ditt liv och nu är redo för nästa. Du ska nu göra ett avslut för att komma vidare. Kortet visar att förändringar inom något område är nära förestående.

Lita till att lyckans hjul för dig dit du ska vara. Ibland är förändringar meningen att ske, annars sker ingen utveckling. Tag emot de förändringar som sker i ditt liv och släpp eventuell rädsla och oro. Du har lyckan med dig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.28
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *