Kortet för dagen, måndag v.30

http://framtidsvision.com

Månen
Samma kort som avslutade förra veckan följer oss in även i denna veckan. Det visar på den extra stora kraft som månen har på oss just nu.

”Just nu befinner vi oss i en magisk månperiod. I måndags den 17 juli var det en stark nymåne och den 1 augusti är det fullmåne, supermåne, då månen befinner sig närmare jorden än vanligt och dess kraft på planeten därmed är större. Denna kraft inverkar på oss alla och gör att din intuition just nu kan vara starkare än annars. Månen kan föra med sig både uppvaknanden och avslöjanden, så nu är det sannerligen magi som ligger i luften. ” (Citat från fredagens kort v.29)

Med denna kraft kan du nå nya mål. Kanske är det läge att starta upp något nytt. Om du har haft funderingar på något så är det här en bra tid att så dina frön. Lyssna inåt och använd din dolda kraft för att sätta upp dina mål inför framtiden. Månen är precis som jag har sagt tidigare en symbol för det nya och okända, men den vägleder dig alltid rätt så länge du lyssnar till din egen intuition. Följ din inre känsla för vad som känns rätt så kommer allt bli till ditt bästa.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.30
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *