Kortet för dagen, fredag v.29

http://framtidsvision.com

Månen
Vad visar din spegelbild? Här gäller det att tro på sig själv, likt katten på bilden som speglar sig i vattnet och ser sig själv som en svart panter. Kanske känner du idag samma styrka och kraft inom dig.

Med denna kraft kan du komma hur lång som helst. Fortsätt på den väg som du har bestämt dig för. Nya möjligheter kan öppna sig för dig på vägen. Månen symboliserar det okända och nya. Följ din inre känsla för vad som känns rätt så kommer allt bli till ditt bästa.

Just nu kan din intuition vara extra stark, använd den väl. Gå på din magkänsla, den berättar för dig om du gör rätt eller fel. Var lyhörd för tecken omkring dig, de finns där bara du är observant.

Just nu befinner vi oss i en magisk månperiod. I måndags den 17 juli var det en stark nymåne och den 1 augusti är det fullmåne, supermåne då månen befinner sig närmare jorden än vanligt och dess kraft på planeten därmed är större. Denna kraft inverkar på oss alla och gör att din intuition just nu kan vara starkare än annars. Månen kan föra med sig både uppvaknanden och avslöjanden, så nu är det sannerligen magi som ligger i luften.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.29
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. E#tt varmt tack för budskapet, jag skall försöka hitta min styrka igen men för tillfället är jag bara så trött. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra Fredag och en bra helg och var rädd om dig. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *