Kortet för dagen, måndag v.31

http://framtidsvision.com

Nu finns nya bokningsbara tider ute från och med v.32. Du hittar alla lediga tider via länken: Bokadirekt

Rättvisan
Idag kan ett beslut eller avgörande behöva göras. Men var inte förhastad, utan tänk igenom dina beslut. Följ din inre känsla för vad som känns som det rätta. Personen på bilden ser bara med ett öga, det kan symbolisera att du inte har hela bilden helt klart för dig. Kanske behöver något klargöras innan du kan fatta ett avgörande beslut. Försök att lyfta din blick för att hitta nya lösningar, du kanske behöver ta hjälp eller råd från någon annan.

Kortet kan även symbolisera en myndighet och att du väntar på att ett beslut eller ett svar ska komma i en fråga. Det kan handla om lag och rätt, ekonomi och pengar, skola och utbildning eller sjukvård och behandling.

Men det behöver inte bara vara stora beslut som ska fattas idag, det kan även handla om rättvisa i olika sammanhang och att saker och ting ska ska skötas på ett korrekt sätt, eller att man följer de regler som gäller, vilka kan vara både de skrivna men även de oskrivna regler som vi kallar för normer och moral.

Så sammantaget så är det rättvisa som är ledordet för denna dag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.31
Månadsläggning för augusti månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *