Kortet för dagen, fredag v.31

http://framtidsvision.com

Nu finns nya bokningsbara tider ute från och med v.32. Du hittar alla lediga tider via länken: Bokadirekt

Drottningen av Stavar
Idag visar sig en stark kvinna som är målmedveten och vet vad hon vill. Hon ställer upp för sin omgivning och beskyddar sin egen familj likt en drake. Du vill inte bråka med henne, men du vill gärna känna den kraftfulla energin i dig.

Om du är kvinna kan det här vara du, men det kan även vara någon i din omgivning. Den här kraftfulla kvinnan har i grund och botten ett varmt och gott hjärta, hon värnar om dem som finns omkring henne. Men lika stor kärlek som hon visar, lika stor kraft likt en vulkan kan hon uppamma och få utbrott om någon gör henne eller hennes närmaste illa.

Om du besitter denna kraft så kan du nå långt. Genom styrka och målmedvetenhet, kan du göra val och fatta beslut med kärleken och känslan för vad som är det rätta som grund.

Om det är en person i din närhet, så se till att du har henne på din sida för att kunna dra fördel av hennes kraft. Du kan ta stöd och be henne om hjälp med vägledning, hon kommer att vägleda dig med stor kärleksfull styrka och kraft.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.31
Månadsläggning för augusti månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet, jag önskar att jag kan få till mig den kraften som det står i texten. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra helg och var rädda om varandra. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *