Kortet för dagen, fredag v.35

http://framtidsvision.com

Tio av Svärd
Idag kan du behöva se upp, någon kan gå bakom din rygg eller helt enkelt svika dig och ditt förtroende på något vis. Det kan var så att någon avslöjar något om dig eller bara sprider lögner. Du kanske har pratat med någon i förtroende som inte verkar hålla vad den lovat. Men det kan också handla om att någon är avundsjuk på dig och därför vill få dig att vackla till. Falskhet kan vara under uppsegling.

Du blir först nedslagen men reser dig snart igen, du vet vad som är sant och inte, och du har den inre styrkan att resa dig igen. Du är snabbare uppe på fötterna än vad den flyende personen hade önskat. Men det viktigaste av allt är att du har blivit stärkt av den här situationen eftersom du har fått ny visdom och kunskap som kommer att hjälpa dig framöver. Du kommer med ny insikt att kunna välja vilka människor som du litar på fortsättningsvis.

Det kan också vara något som kommer till sitt avslut idag eller under de närmaste dagarna. Något som kan ha upptagit mycket av dina tankar. Det kan vara så att det kräver någon form av sista möte eller kommunikation av något slag. Det är inte säkert att alla inblandade parter blir nöjda, men ett avslut kan trots allt vara skönt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Söker du en extrainkomst?
Vill du vara med i mitt LR Health & Beauty team och kunna tjäna en extra inkomst eller bara kunna handla produkter till ett 30% lägre pris: Titta här och kontakta mig via mail så berättar jag mer: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.35
Månadsläggning för augusti månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Kropp och hälsa:
Somriga produkter för hela familjen

Boosta kroppen med extra sommarfeeling:
Skönhet och hälsa

Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *