Kortet för dagen, måndag v.37

http://framtidsvision.com

Besök hemsida eller boka tjänst:
Hemsida
Bokadirekt

Åtta av Svärd
Idag kan du stöta på motstånd, känna dig förhindrad av omständigheter, eller att du har så mycket omkring dig så att du knappt hinner andas. Kortet uppmanar dig till att säga ifrån och säga nej. Ta inte på dig mer än du orkar just nu.

Lite självrannsakan för att se över din situation kan idag kanske behövas. Kanske behöver inte allt lösas idag, och kanske är det inte bara ditt ansvar. Du kan behöva lyfta blicken och se på dig själv lite utifrån. Vad ser du då?

Backa lite och ta ett djupt andetag. Kanske ska du prioritera dig själv lite mer idag och inte lägga för stort fokus på allt runt omkring. Ibland är det viktigt att rädda sig själv för att orka räcka längre.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mail: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.37
Månadsläggning för september månad

Kropp och hälsa:
Härliga produkter för hela familjen
Balanstest – hälsa
Mage och hälsa

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *